3 eri hintaista kuukausijäsenyyttä

jäsenyys joka tukee juuri sinun tavoitteitasi

Kitaristi Tampere Logo

Meillä on 3 eri kuukausijäsenyys vaihtoehtoa. Tässä on kuvailtu suuntaa antavasti, mikä jäsenyys sopii kenellekin. Lopullinen valinta sopivasta jäsenyydestä tehdään. Valinta perustuu näkemykseeni tilanteestasi ja huomioiden tavoitteesi. Joten älä huoli, sinun ei tarvitse tietää tai päättää sopivasta jäsenyydestä juuri nyt. Jutellaan siitä lisää yhdessä ilmaisella esittelytunnilla.

2 h viikossa
Eli 8 h / kk

347 € / kk

Kokeneelle kehäketulle

Tämä sopii sinulle joka soitat aktiivisesti esimerkiksi bändissä. Sinulla on kokemusta ja soittovuosia takana ja tavoitteesi on oppia uusia tekniikoita, mitä voit itsenäisesti harjoitella.

Sinulla on oma kitara, ja käytät aikaa viikoittain harjoitteluun vapaa-ajalla. 

3 h viikossa
Eli 12 h / kk

447 € / kk

Aloita kaikki alusta

Tämä sopii sinulle, kenellä on jonkin verran kokemusta, mutta tarvitset apua ja muutosta tekniikan kanssa.

Olet soittanut ehkä aiemmin, mutta sinusta tuntuu että haluat aloittaa kaiken alusta.

Tämä sopii myös aloittelijoille, jotka haluavat harjoitella myös kotona. Eli jos sinulla on jo oma kitara, niin tämä on hyvä valinta sinulle.

4 h viikossa
16 h / kk

547 € / kk

Nopein reitti kehitykseen

Oletko juuri päättänyt aloittaa kitaran soiton? Mahtavaa! Tämä jäsenyys sopii juuri sinulle. Pääset aloittamaan täysin puhtaalta pöydältä.

Sinulla ei tarvitse olla omaa kiataraa, eikä sinun tarvitse harjoitella kotona. Riittää, että käyt tunneilla 4 h viikossa, niin opit varmasti! 

Kiinnostuitko? Tule ilmaiselle esittelytunnille

Täytä tästä yhteydenottolomake ja varaa itsellesi sopiva soittoaika. Jutellaan ensin puhelimessa ja tutustutaan hieman.  Sovitaan puhelussa ajankohta esittelytunnille. 

Kitaratunnilta

Haluatko lukea jäsenyydestä lisää?

Meillä kaikilla on muutakin elämää ja siksi kuukausijäsenyytemme taipuu hyvin arjen pyörteisiin. Tutustu joustavaan jäsenyyteen, kuinka voit hyödyntää kaikki tunnit, vaikka olisit  viikon kuukaudesta matkalla.