Onko lapsesi kiinnostunut kitarasta?

Kitaran soittaminen on loistava harrastus!

Kitaran soittaminen on erinomainen harrastus lapselle monista syistä. Ensinnäkin, kitaransoitto kehittää lapsen musikaalisia kykyjä, kuten rytmitajua, melodianhahmotusta ja nuotinlukutaitoa. Nämä taidot auttavat lasta myöhemmin myös muiden instrumenttien soittamisessa.

Toiseksi, kitaransoitto vaatii keskittymistä, ongelmanratkaisutaitoja ja muistia, mikä edistää lapsen kognitiivista kehitystä. Lisäksi kitaransoitto tarjoaa lapselle väylän itsensä luovaan ilmaisuun ja mielikuvituksen kehittämiseen.


Opettelu vaatii myös itsekuria ja sitoutumista säännölliseen harjoitteluun, mikä opettaa lasta tavoitteellisuuteen. Esiintymiset ja konsertit puolestaan kasvattavat lapsen itseluottamusta ja esiintymistaitoja. Yhteissoittaminen ryhmässä kehittää myös lapsen sosiaalisia taitoja, kuten yhteistyökykyä ja kuuntelutaitoja.

Mutta kaikista tärkeintä lapsille on

Hauska ja mielekäs oppiminen

Ja sitä meillä täällä on tarjolla! Kaiken soiton oppimisen lisäksi lapsi saa lisää itseluottamusta, onnistumisen tunteita sekö uusi ystäviä kenellä on sama kiinnostuksen kohde: KITARA! Suositus ikäraja kitaratunneille on 8 vuotta. Mutta älä jätä ottamatta yhteyttä jos lapsesi on 6 ja mielestäsi valmis tunneille. 

Kiinnostuitko? Tule lapsen kanssa ilmaiselle esittelytunnille

Ilmainen esittelytunti ei sido sinua mihinkään. Täytä tästä yhteydenottolomake ja varaa itsellesi sopiva soittoaika.  Jutellaan ensin puhelimessa ja tutustutaan hieman.  Sovitaan puhelussa ajankohta esittelytunnille. 

Vanhemmille hetki itselle

Rentoudu koululla kirjojen ja kahvin kanssa

Ei lapsiparkki vaan vanhempi-parkki! Kun lapsesi on tunnilla innoissaan soittamassa kitaraa, on hän koululla kerralla yleensä 1-2 h. Tämä tarkoittaa sinulle vapaa-aikaa hoitaa asioita tai rentoutua koulun olohuoneessa. 

Olohuoneessa on tarjolla kirjoja mitä voit lukea sekä kahvia ja teetä mitä voit vapaasti keittää. Tai ota vaikka pienet päiväunet, vilttikin löytyy!